Ставки на спорт на GGBet

Міжнародна букмекерська компанія GGBet пропонує величезну кількість розваг, серед яких вагоме місце займають спортивні парі. Користуватись послугами оператора можуть усі повнолітні особи. Ігровий майданчик доступний на більшості пристроїв – від смартфонів до комп’ютерів. Слідкувати за спортивними подіями та укладати парі можливо у будь-який зручний час. Ставки на спорт на GGBet приймаються на привабливих умовах, одних з кращих на ринку.

Ліміти та маржа в GGBet

Букмекер дозволяє робити парі навіть з невеликим бюджетом. Ліміти залежать від обраної валюти та популярності спортивної події. Чим вище статус матча, тим більше на нього можна поставити. Максимально можлива сума парі вказується букмекером у купоні. На деякі матчі компанія дозволяє зробити ставку на 5000 гривень та навіть більше.
В GGBet на спорт укладати парі дуже прибутково, бо маржа оператора у більшості випадків не перевищує показник у 5 відсотків. Чим вище зацікавленість серед глядачів та рівень значення поєдинку, тим менша комісія платформи та вищі виплати.
Рівень маржі для різних спортивних дисциплін:
● футбол – від 2,5 до 10 %;
● кіберспорт – від 3 до 10 %;
● теніс – від 3 до 10 %;
● баскетбол – від 5 до 10 %;
● волейбол – від 6 до 10 %.
Для ставок у прямому етері комісія трішки більша, але вона залишається на середньому рівні за ринком.

Особливості ставок на спорт на ГГ Бет

Спортивні парі букмекерська компанія приймає виключно від зареєстрованих користувачів. Створити акаунт на сайті дозволяється лише повнолітнім особам. Процедура реєстрації відрізняється простотою. Потрібно заповнити невелику форму. Усі дані мають бути правдивими.
На вибір букмекерська компанія пропонує кілька методів створення акаунта:
● за допомогою телефонного номера;
● через електронну пошту;
● з використанням соціальних мереж та популярних месенджерів.
На етапі реєстрації гравцю потрібно ознайомитись з усіма правилами. Валюта сайта обирається автоматично. Платежі приймаються, а виграші нараховуються виключно у гривні.
Після реєстрації користувач стає повноцінним клієнтом компанії та отримує доступ до особового кабінету. Він має наступний функціонал:
● поповнення та виведення коштів;
● контроль за станом основного та бонусного балансів;
● укладання парі на сотні подій у світі спорту щоденно;
● ігрові автомати, карткові ігри, рулетки;
● бонуси, акції, турніри тощо.
Інтерфейс сайту оператора відрізняється простотою. Будь-яка інформація знаходиться у кілька кліків. При виникненні питань гравці мають змогу звернутись до служби підтримки за допомогою телефона, електронної пошти чи онлайн чату.
Для укладання першого парі необхідно зробити депозит. На вибір букмекер пропонує кілька варіантів – поповнення за допомогою банківської картки, криптовалюти, електронного гаманця. Мінімальна сума залежить від обраного способу. Використовувати дозволяється виключно власні рахунки. Зарахування коштів виконується миттєво, після чого залишається ознайомитись з лінією, обрати подію та укласти парі.

Знайомство з лінією букмекерської компанії ГГ Бет

Усі варіанти для спортивних ставок на сайті букмекера представлені у розділі з відповідною назвою – «Ставки». Також окремо передбачені категорії «Аутрайти» та «Кіберспорт».
На головній сторінці розділу «Ставки» є 3 категорії:
1. «Усі». Тут зібрані усі події, на які компанія дозволяє робити прогнози.
2. «Live». У цій категорії представлені матчі, що проходять у прямому етері. Частина з них супроводжується відеотрансляціями.
3. «Найближчі». Це ігри, які пройдуть через кілька годин чи днів.
Функціонал усіх категорій дозволяє фільтрувати матчі за популярністю, часом початку. Кожну гру можна додавати у «Вибране», щоб не шукати її кожного разу у лінії.
Меню «Усі види спорту» пропонує перелік спортивних дисциплін. По кожному виду спорту передбачена можливість перегляду актуальних турнірів. Щоб ознайомитись з варіантами парі на певний матч, слід натиснути на назви команд.
В GG Bet ставки на спорт приймаються усіх 3 основних типів:
1. Ординари. Ставка на окрему подію, наприклад, на те, що матч завершиться з рахунком 2:1. Виплати розраховуються шляхом перемноження коефіцієнта на номінал парі.
2. Експреси. Складаються з кількох ординарів. Для отримання виграшу потрібно вгадати результати одразу усіх обраних подій. Розмір виплати визначається перемноженням усіх коефіцієнтів на розмір ставки.
3. Системи. Складаються з кількох окремих експресів. Чим більше точних прогнозів, тим суттєвіші нарахування.
Спортивна лінія букмекерської компанії охоплює усі популярні турніри – перші та другі дивізіони національних чемпіонатів, кубкові змагання.

Плюси / Мінусі

Перелік доступних спортивних дисциплін для відвідувачів сайту для ставок на спорт GGBET в Україні вражає різноманітністю.

Плюси: Мінуси:
Широкий вибір: Всього на сайті понад 20 різних дисциплін Обмеження для гравців із деяких країн
Зручність інтерфейсу: сайт GGBET має простий та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, що робить навігацію сайтом легкою та зручною Відсутні
Бонуси: казино пропонує різні бонуси та промо-акції для нових та постійних гравців Деякі умови бонусів та промо-акцій можуть бути складними для розуміння
Підтримка гравців 24/7: сайт ГГ БЕТ надає цілодобову підтримку гравців через онлайн-чат та електронну пошту Відсутні

FAQ

Що необхідно зробити, щоб почати ставити на спорт в ГГ Бет?

Спортивні парі букмекерська компанія приймає виключно від зареєстрованих користувачів. Створити акаунт на сайті дозволяється лише повнолітнім особам.

Як зняти виграш в GGBet?

Виведення грошових коштів на ігровому майданчику можливе одразу після отримання першого виграшу. Але якщо оборот за балансом менше чим 2х від депозиту, то букмекерська компанія залишає за собою право зняти комісію. Її розмір становить 20%. В усіх інших випадках виведення безкоштовне, без врахування комісії платіжної системи.

Увійти Реєстрація
Login Registration